19 April 2012

Tumpang mimpi


Salam pagi Jumaat yang mulia.

Syoknye mimpi diri sendiri pregnant ek? Aku tak pernah mimpi pun huhu. tapi pg tadi sorang kwn aku dgn cerianya bgtau die mimpikan aku mlm tadi.. dlm mimpi tu aku bgtau kat dia yg aku dah peknen 3 bln! wow.. terus aku sengih2 & ucap amiiiinn.. mudah-mudahan mimpi kwn aku tu jadik realiti :)  

Empunya badan tak mimpi, org lain lak yg mimpikan ek hehe. takpelah, dpt tumpang mimpi pun jadilah.. haha kelakar pun ade aku nih, bknnye betul pun mimpi tu. actually kwn aku tu mmg tgh peknen skang ni, so mungkin pembawakan babynye kut (eh, bleh ke gitu? whatever. hehe).


  “Mohonlah pertolongan kepada ALLAH dan bersabarlah; sesungguhnya bumi ini kepunyaan ALLAH” (Al-A’raaf:128)

2 comments:

eMMe said...

InsyaAllah... pas ni giliran kamu...
sabar n usaha sedaya upaya kita... Doa+ Tawakkal, same2 kite doa...

ade sumthing saya nak share dgn kamu... jemput jenguk blog saya...tq..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D